Casper Traa dirigent slagwerkgroep St.Caecilia Doornenburg

Vanaf 1 augustus 2012 zal Casper Traa (Heijen) de nieuwe dirigent zijn van Slagwerkgroep St. Caecilia. Hiermee zijn de slagwerkers erin geslaagd om in korte tijd de voorkeurskandidaat vast te leggen die voldoet aan de gewenste doelstellingen, het repertoire, profiel en muziekstijl. Met het in dienst treden van de gepassioneerde Casper Traa zal de door Henk Mennens ingeslagen weg voortgezet worden.

1 gedachte over “Casper Traa dirigent slagwerkgroep St.Caecilia Doornenburg”

  1. Ik heb jullie “HOT NEWS” gelezen en wens alle leden van de slagwerkgroep en hun nieuwe dirigent alle goeds toe. Laat vooral ‘zien’ dat slagwerk leuk is. Over het horen ervan maak ik me zeker geen zorgen. Dat is in goede handen!

    Veel succes. Ik blijf jullie op de voet volgen 😉

    Henk Mennens

Reacties zijn gesloten.