Stichting Leergeld

Heeft u een kind dat graag muziek wil maken? En graag lid wil worden van onze vereniging? Maar u heeft moeite met het voldoen van de contributie en lesgelden van onze vereniging? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om u hierbij te ondersteunen. Eén van deze mogelijkheden is Stichting Leergeld.

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Onze missie is: Alle kinderen mogen meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen!

Wij helpen kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Nederland. Onze 112 Leergeldstichtingen zorgen ervoor dat deze kinderen in Nederland dezelfde kansen hebben als leeftijdsgenoten. Zo helpen we bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket. Ouders kunnen zo het beste aan hun kind geven, en elk kind kan meedoen!

Via de onderstaande links kunt u meer te weten komen over deze stichting en ook een verzoek indienen voor ondersteuning. Wanneer gewenst kunnen wij u hierbij ook helpen. Neem hierover in dat geval contact op met één van de bestuursleden van de harmonie.

https://www.leergeld.nl/

https://www.leergeldoostbetuwe.nl/mogelijkheden/contributie-cultuur

Stichting Leergeld Oost Betuwe