Harmonie St. Caecilia Doornenburg en Gendt starten kaartverkoop “Together on Stage” concerten

De voorbereidingen van het gezamenlijk optreden van Harmonie St. Caecilia Gendt en Harmonie St. Caecilia Doornenburg met de titel “Together on Stage” zijn in volle gang.

Dit unieke project houdt in dat zowel de orkesten als slagwerkgroepen van Gendt en Doornenburg een gezamenlijk optreden verzorgen.

De titel “Together on Stage” betekent in dit geval ook letterlijk “Together”, omdat zowel de orkesten als de slagwerkgroepen worden samengevoegd tot respectievelijk één groot orkest en één groot slagwerkensemble.   

Het optreden van het gecombineerde orkest gaat plaatsvinden op zaterdag 18 november en die van de gecombineerde slagwerkgroep op zaterdag 2 december. Beide optredens zullen plaatsvinden in de theaterzaal van Providentia te Gendt en beginnen om 20.00 uur.

Aan de dirigenten van de orkesten, Olaf Baeke van St. Caecilia Gendt en Emile Stoffels van St. Caecilia Doornenburg,  en Casper Traa dirigent van beide slagwerkgroepen de uitdaging om uiteindelijk het geheel muzikaal in elkaar te schuiven.

Deze samenwerking belooft interessante, afwisselende en hoogstaande optredens, dus noteer de data 18 november en 2 december alvast in uw agenda. Kaarten a € 7,50 per concert, of € 12,50 voor een passe-partout voor beide concerten, zijn verkrijgbaar op de volgende voorverkoopadressen. In  Doornenburg: Bakkerij van Kol en Ontmoetingscentrum Doornenburg. In Gendt: Wijnspeciaalzaak WijnZinnig, The ReadShop Viergever en Haarstudio Simone. Kaarten zijn ook te bestellen via tickets@harmoniedoornenburg.nl

mde