Flammkuchen en Bratwurst tijdens “Ein Atemlose Abend” in Doornenburg

Harmonie St. Caecilia Doornenburg organiseert in samenwerking met Schutterij Gijsbrecht van Aemstel “Ein Atemlose Abend”. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 18 maart in het schuttersgebouw in Doornenburg. Het belooft een echte Duitse feestavond te worden waarbij een centrale rol is weggelegd voor de hoofdact Marloez Atemlos.

Muzikaal valt er veel te genieten. Veelal herkenbare nummers waarbij het orkest is uitgebreid met een voor het harmonieorkest ongebruikelijke instrumenten. Een daarvan is de accordeon bespeeld door de muzikale duizendpoot Jarno Scholten, bij velen bekend als de dirigent van het Doornenburgse koor Jekadee. Bij een Duitse avond mag de Flammkuchen en Bratwurst natuurlijk niet ontbreken. Pizza Hans de ambachtelijke pizzabakker uit Doornenburg zal deze typisch Duitse gerechten verzorgen.

Het orkest onder leiding van dirigent Emile Stoffels en Marloez Atemlos staan garant voor opnieuw een hoogstaand en afwisselend programma. Al met al een avond voor alle leeftijdsgroepen, een avond die u dus niet mag missen.

Na het anderhalf uur durende optreden van orkest en Marloez is er aansluitend een grote after party in Oktoberfest stijl met DJ Piet en “geht es richtig los”.

Kaarten voor “Ein Atemlose Abend“ op 18 maart a.s. in het schuttersgebouw (aanvang 20.00 uur) zijn verkrijgbaar bij het Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bakkerij van Kol of via atemlos@harmoniedoornenburg.nl, de kosten bedragen € 7,50.