“Ein Atemlose abend” in Doornenburg met Marloez Atemlos

In samenwerking met Schutterij Gijsbrecht van Aemstel organiseert harmonie St. Caecilia Doornenburg “Ein Atemlose Abend”. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 18 maart in het schuttersgebouw in Doornenburg. “Ein Atemlose Abend” is een nieuw project van harmonie St. Caecilia en  hoopt hiermee de eerdere locale successen van o.a.  “Maestro” en “Masked Singers” te overtreffen. Het belooft een echte Duitse feestavond te worden waarbij een centrale rol is weggelegd voor de hoofdact Marloez Atemlos. Begeleid door het orkest zal zij onder andere een aantal nummers van de wereldberoemde Helene Fisher ten gehore brengen. Het repertoire van Marloez beperkt zich echter niet tot Helene Fischer, ook andere bekende Duitse nummers komen voorbij. Met haar gouden stem zorgt zij voor een feest van herkenning en guilty pleasures aldus recensies van haar optredens.

Het orkest onder leiding van dirigent Emile Stoffels en Marloez Atemlos staan garant voor opnieuw een hoogstaand en afwisselend programma. Al met al een avond voor alle leeftijdsgroepen, een avond die u dus niet mag missen. 

Na afloop van het anderhalf uur durende optreden van orkest en Marloez is er aansluitend een grote after party in Oktoberfest stijl en “geht es richtig los”.

Kaarten voor “Ein Atemlose Abend “ op 18 maart a.s. in het schuttersgebouw (aanvang 20.00 uur) zijn verkrijgbaar bij het Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bakkerij van Kol of via atemlos@harmoniedoornenburg.nl, de kosten bedragen € 7,50.