Mixed Moves treedt op tijdens The Masked Singer – Summer Edition

Zaterdagavond 9 juli organiseert harmonie St. Caecilia Doornenburg opnieuw een groots opgezet muzikaal spektakel onder de naam “The Masked Singer – Summer Edition”.

Voor dit muzikale evenement is de St. Martinuskerk in Doornenburg omgebouwd tot een zonnige en zomers locatie. Het format is bekend van de televisie en houdt in dat vier bekende Doornenburgers een aantal gemaskerde optredens verzorgen. Aan het jurypanel en het publiek de taak om te achterhalen wie er schuil gaan achter deze maskers. Het harmonieorkest onder leiding van dirigent Emile Stoffels verzorgt de muzikale ondersteuning bij de optredens. Zoals ook het geval was bij eerdere evenementen van harmonie St. Caecilia is er ook nu weer een samenwerking met de Doornenburgse Dansvereniging Mixed Moves. De kwaliteiten van MIxed Moves staan garant voor spetterende dansoptredens bij de nummers “Let’s get Loud” en “We Like to Party” en daarmee zorgen zij ook voor de extra visuele effecten. Naast Mixed Moves zijn er gedurende deze avond ook optredens van steelband Panoleum uit Zuidlaren. Zij zullen ongetwijfeld bijdragen om in zomerse sferen te geraken. De presentatie van deze avond is in vertrouwde handen van Rick Bouwman.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar Witjes en het Ontmoetingscentrum Doornenburg , de kosten bedragen € 12,50 per stuk. Kaarten zijn ook te bestellen via concert@harmoniedoornenburg.nl.