Muziek maken is ‘hot’ in Doornenburg !

Jongeren en senioren welkom bij extra kennismakingsbijeenkomst!

De succesvolle ledenwerving ‘Meer muziek in de klas’ van muziekvereniging Doornenburg, gehouden op de plaatselijke basisschool, krijgt een bijzonder vervolg!

De muziekvereniging (harmonieorkest en slagwerkgroep) organiseert een bijeenkomst voor alle belangstellenden (jong en oud)  om kennis te maken met de muzikale mogelijkheden!

Tijdens de bijeenkomst zal je kunnen bekijken welk instrument je wilt gaan leren spelen en ontmoet je de docent. Ook krijg je informatie over het volgen van proeflessen van vele instrumenten en de diverse (jeugd-)activiteiten naast het muziek maken.

Voor de blazers en slagwerkers zijn afzonderlijke bijeenkomsten gepland. Voor de blazers is dit woensdag 6 juli om 19.00 uur. Voor de slagwerkers vindt dit plaats op zaterdag 9 juli om 15.00 uur.

Mocht je nog niet weten welk instrument je het liefst wil spelen, je bent op beide dagen van harte welkom om te kijken naar de mogelijkheden!

De bijeenkomst zal maximaal een uurtje duren, de koffie en de frisdrank staan klaar in het Ontmoetingscentrum Doornenburg (Kerkstraat 3, 6686 BS Doornenburg).

Als  je nog vriendjes, vriendinnetjes, papa, mama, broertjes of zusjes kent die ook graag muziek zouden willen gaan maken, breng ze mee!

Mocht je deze kennismakingsbijeenkomst niet kunt bijwonen, of als je wel geïnteresseerd bent en heb je een andere vraag?  Neem contact op met Jordi Rutten van muziekvereniging Doornenburg tel: 06-23649098….we staan je graag te woord!