Jubileumconcert Burchtsanghers

Voorverkoop is gestart!

Op zondag 15 mei geeft gemengd koor de Burchtsanghers haar jubileumconcert in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. De Burchtsanghers vieren dit jaar namelijk hun 25-jarig bestaan als  gemengd koor. Na een gedwongen pauze van bijna 2 jaar heeft men de draad weer opgepakt en er is onder leiding van dirigent Gert Huting keihard gewerkt om tijdens dit jubileumconcert een afwisselend programma te kunnen presenteren. De Burchtsanghers zullen onder andere een aantal nummers ten gehore brengen die helemaal passen in het huidige tijdsbeeld zoals de gospel Freedom en Evacueren.

De Burchtsanghers hebben met succes een beroep gedaan op Harmonie St. Caecilia Doornenburg om een bijdrage te leveren aan het programma. Ook het harmonieorkest zal een gevarieerd programma brengen met als kers op de taart een optreden met zanger Martijn van Vuuren. Martijn zingt samen met het orkest een aantal hoogtepunten uit zijn programma Hollandse Meesters. Dit is een  programma van oude bekende Nederlandse nummers waarmee Martijn momenteel door het land trekt. De nummers die u zult horen zijn onder meer van Frans Halsema en Ramses Shaffy. Vermeldenswaard is dat orkestdirigent Emile Stoffels de oorstrelende arrangementen voor het programma Hollandse Meesters heeft gemaakt.

Samengevat biedt het programma voor elk wat wils. Wij willen dit jubileumconcert dan ook van harte bij u aanbevelen want koor, orkest en Martijn staan te popelen om zich na 2 jaar weer te presenteren.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Ontmoetingscentrum in Doornenburg en de kosten bedragen € 5,00. Het concert begint om 11.30 maar het Ontmoetingscentrum is om 10.30 open zodat u in de gelegenheid bent vooraf een consumptie te nuttigen. Wees er snel bij want het aantal kaartjes is beperkt.

Gemengd koor De Burchtsanghers