Roos (11) en Anouk(13) debuteren tijdens “Scary Symhony”

Op 18 en 19 oktober organiseert harmonie St. Caecilia Doornenburg opnieuw een muzikaal spektakel met de titel “Scary Symphony”. Dit optreden is een vervolg op de Maestro (2017) en The Passion (2018). Optredens van Leonie Meijer, voormalig Voice of Holland finaliste, Marco Baartse op Uillean pipe, Mixed moves, harmonieorkest met combo en de presentatie van Claudia van Kesteren staan garant voor een aantrekkelijk en afwisselend programma.

Voor Roos van Wezel en Anouk Willemsen is dit een spannende aangelegenheid want zij doen voor de eerste keer mee aan zo’n groot muzikaal project. Roos van Wezel en Anouk Willemsen zijn 2 jonge enthousiaste meiden die beide op 7 jarige leeftijd zijn begonnen op de blokfluit, daarna hebben zij de overstap gemaakt naar klarinet. Het instuderen van de 20 nummers voor “Scary Symphony” vinden ze wel een pittige klus. Door veel zelfstudie en met hulp van Theo Peters, hun leermeester, hebben ze er wel vertrouwen in dat het gaat lukken. Omdat de nummers die gespeeld worden veelal herkenbaar zijn, vinden ze het erg leuk om deze muziek in te studeren en genieten ze dan ook volop van de gezamenlijke repetities met het orkest.

De vereniging is erg trots en blij met de instroom van deze 2 jeugdige muzikale talenten in het orkest en hoopt dat de wens van Roos en Anouk in vervulling kan gaan en dat er meer leeftijdgenootjes hen zullen volgen om samen muziek te gaan maken.

Wilt U Roos, Anouk en uiteraard alle overige deelnemers aan “Scary Symphony” bewonderen? Dat kan tijdens de optredens vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in de St. Martinuskerk in Doornenburg. Kaarten (a € 12,50) zijn verkrijgbaar bij De Spar Witjes, Ontmoetingscentrum Doornenburg en de The Read Shop in Gendt.

Roos van Wezel (links) en Anouk Willemsen (rechts)