Leonie Meijer treedt op in Doornenburg

De in Rotterdam geboren singer and songwriter Leonie Meijer treedt op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober op in Doornenburg. Tijdens het muziekevenement Scary Symphony treedt zij samen op met harmonie St. Caecilia.

Leonie Meijer
Leonie Meijer

Na studies aan de Academie voor Lichte Muziek en het Conservatorium van Amsterdam, kreeg Leonie in 2011 nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, gevolgd door haar tweede Nederlandstalige album ‘Luister maar’ (2013), geproduceerd door Daniel Gibson. Een Zweedse producer die ook heeft samengewerkt met artiesten als Armin van Buren en Within Temptation. In 2017 bracht ze voor het eerst een Engelstalig album uit, getiteld ‘NJ 123’

Sinds 2014 is Leonie Meijer ook in het theater te vinden. Inmiddels heeft zij drie soloprogramma’s uitgevoerd, die zeer goed zijn ontvangen door haar fans, theaterdirecties en critici. Vanaf eind september 2019 zal zij in theaters in heel Nederland te zien zijn met haar vierde theaterprogramma “Perfect Solitude”.

“Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met de harmonie.”, zegt een enthousiaste Leonie. “Het is altijd spannend om met een hele nieuwe groep mensen samen te werken, maar met de nummers die we hebben uitgekozen en de prachtige locatie in Doornenburg waar dit allemaal gaat gebeuren, weet ik zeker dat het helemaal te gek wordt. We gaan er iets bijzonders van maken!”

De voorverkoop voor Scary Symphony start op zaterdag 1 juni. Kaarten zijn vanaf die datum te koop bij Spar Witjes en Ontmoetingscentrum in Doornenburg en bij The Read Shop Viergever in Gendt.