Kaartverkoop “Scary Symphony” start zaterdag 1 juni

Het orkest van harmonie St. Caecilia Doornenburg heeft afgelopen jaren een aantal indrukwekkende projecten uitgevoerd waaronder het Maestro (2017) en The Passion (2018). Voor 2019 staat een nieuw spectaculair project in de steigers met de titel “Scary Symphony”. Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober wordt de St. Martinuskerk in Doornenburg omgetoverd tot muziektempel in Halloweensfeer.

Leonie Meijer, een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld, zal dit muziekevenement vocaal inkleuren. Leonie is vooral bekend als finaliste van de eerste editie van The Voice van Holland in 2011. Inmiddels heeft zij meerdere albums op haar naam staan en heeft ook succes met haar soloprogramma’s in de Nederlands theaters. Zij heeft enthousiast gereageerd op ons verzoek voor medewerking en geeft aan vol spanning uit te kijken naar de samenwerking met het orkest.

De presentatie is in professionele handen van Claudia van Kesteren. Kenmerkend voor haar optreden als presentatrice is dat zij de interactie met het publiek niet schuwt. Zij heeft aangegeven op haar geheel eigen manier invulling te geven aan haar rol als presentator.

Marco Baartse zal met zijn Uilleann pipe, een soort doedelzak, zorgen voor een heel bijzonder geluid tijdens een aantal nummers. Daarnaast zal ook de Doornenburgse dansvereniging Mixed Moves haar inbreng leveren aan het project. Met dans en aankleding in Halloweensfeer verzorgen zij de visuele effecten.

Met bovenstaand deelnemersveld zijn naar onze mening alle ingrediënten aanwezig om er weer een muzikaal en visueel spektakelstuk van te maken waarbij u van harte welkom bent.

De kaartverkoop van “Scary Symphony” gaat a.s. zaterdag 1 juni van start. Kaarten (€ 12,50) zijn verkrijgbaar bij Spar Witjes, OC Doornenburg en de The Read Shop in Gendt. Op basis van eerdere ervaringen raden wij u aan om kaarten tijdig te bestellen. Hiermee voorkomt u teleurstellingen.