Slagwerkgroep presenteert DVD tijdens Tempel of Boem!

Tijdens de concerten van Tempel of Boem! presenteert de slagwerkgroep de gelijknamige DVD. Het  exemplaar met gevarieerd slagwerk bevat beeld- en geluidsopnamen die tijdens de zomer zijn opgenomen in de professionele  opnamestudio van Sound Vision Studio te Arnhem.  De DVD is tijdens de pauze en na afloop van de concerten op 30 november en 1 december a.s. direct  verkrijgbaar bij het verkooppunt in de Orgelzaal van Tempel of Boem!. De productie van deze digitale video disc is uniek binnen de slagwerkwereld.

Het project is mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

Feijen SP – Huissen

Rentall Equipment – Huissen

Eet en Drinkfestijn De Waay – Doornenburg

All Bouw – Doornenburg

Stockenhof Muziek – Beek bij Nijmegen

Willemsen Interieurbouw – Huissen

Spar Witjes – Doornenburg

Reesink Logistic Solutions – Duiven

VDL – Eindhoven

Geert Derks Timmer- Onderhoudsbedrijf – Gendt

Van Dalen – Huissen

Boomkwekerij Lingewaard – Doornenburg