Slagwerkgroep haalt zanger Voice of Holland binnen!

Deelnemer RTL4  talentenjacht op podium tijdens Tempel of Boem 2018

Tijdens de uitverkochte concerten van Tempel of Boem gaat de Slagwerkgroep Doornenburg het podium op met zanger Merijn van Haren.  Bij RTL4 kwam de Nijmeegse zanger samen met zijn band Navarone overtuigend door de ‘Blind Auditions’ en werd jurylid Anouk gekozen als coach.

De Doornenburgse slagwerkers spelen met Merijn een exclusief arrangement van de Rolling Stones. Verder in de line-up voor deze concerten staan sopraan Karin Hertsenberg, saxofonist Hans Cornelissen, zanger Richard Sprokkereef en de Senegalese Agogo Djembé drummers. Daarnaast worden de slagwerkers begeleid door een strijkers ensemble, rockband en het Popkoor 2000.

Volg deze site voor meer informatie over Tempel of Boem!