Geslaagde DVD opname Slagwerkgroep!

Zaterdag 30 juni jl. heeft de Slagwerkgroep van St.Caecilia DVD opnames gemaakt bij Sound Vision Studio te Arnhem.                                                                                                                           Een gave ervaring voor de slagwerkers en dirigent Casper Traa,  die hiervoor Olaf Fase (Slagerij van Kampen), saxofonist Hans Cornelissen, toetsenist Bart Janssen, gitaristen Mart Leijser en basgitarist Jan Luppes bereidt hadden gevonden dit unieke slagwerkproject te ondersteunen.

De DVD wordt gepresenteerd tijdens de 3e editie van Tempel of Boem! op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december a.s. in de St.Martinuskerk te Doornenburg.

Voor informatie over voorverkoop adressen tickets Tempel of Boem! volg ons facebook en deze  website!
“Een hele complexe organisatie, maar we kijken reikhalzend uit naar het eindresultaat!`       aldus het videoproject team van de slagwerkgroep bestaande uit (v.l.n.r.) : Patrick Janssen, Wouter Derks, Jordi Rutten en Jannis Maters.