Slagwerkers Doornenburg duiken opnamestudio in

Dankzij diverse sponsoren gaan de slagwerkers uit Doornenburg een primeur toevoegen aan hun fantastische muzikale prestaties door hun percussiekunsten op videodisc vast te leggen.De groep, die in de percussiesector vaak garant staat voor niet-alledaagse uitdagingen en vernieuwingen, gaat eind juni de studio in voor het produceren van een digitale videodisc. Aan deze dvd-opname werken ook diverse topmuzikanten mee. De opnamedagen vinden eind juni plaats in een professionele opname studio door een team van camera- , geluid- en montage technici.

Voor Doornenburg, maar ook voor het vakgebied een uniek slagwerkproject. Dit fonkelnieuw product zal tijdens de Tempel of Boem!-concerten op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december worden gepresenteerd en vervolgens in de verkoop gaan.