Kapelaan Walterstrofee 2017 voor Walter Frehe

DSC_3744

De Kapelaan Walterstrofee 2017 is gewonnen door Walter Frehe. Op een hilarische wijze werd via een ‘live stream’ verbinding de trompettist winnaar van deze prestigieuze prijs, die voor de 7e keer werd uitgereikt. De commissie oordeelde dat de winnaar al vele jaren werkzaamheden ‘achter de schermen’ verricht waaronder o.a. de organisatie van het jubileumboek, expositie en proms.

Met een korte terugblik op de hoogtepunten van het jubileumjaar startte St.Caecilia Doornenburg haar jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst. Een trotse voorzitter Rob van de Sant mocht namens de KNMO de oorkondes overhandigen aan vier jubilerende slagwerkers:       Willem Feijen, Carmen Rutten en Peter van Megen  (12,5 jaar lid) en Theo Rutten (50 jaar lid)

DSC_3697   DSC_3710

Namens de Doornenburgse bevolking bood Bud Joosten als voorzitter van het instrumentenfonds aan St. Caecilia een cheque aan ter waarde van 3000 euro! Het luidde applaus werd gevolgd door een privé schenking waar bestuur en leden geheel niet op gerekend hadden. Als dank voor vele jaren steun en betrokkenheid kreeg de slagwerkgroep uit handen van familie van Alst een nieuwe Adams Alpha vibrafoon aangeboden. Dit instrument werd in ontvangst genomen door slagwerker Lisa Peters. Tot slot werd er samen met de belangstellenden door St.Caecilia feestelijk getoost op een muzikaal 2017!

DSC_3716     DSC_3721