Ansichtkaarten Doornenburg

De harmonie heeft een aantal unieke ansichtkaarten laten ontwerpen. Deze kaarten bevatten fotoâ’s van de unieke plaatsen in Doornenburg.

De ansichtkaarten – groot formaat – worden per setje van vijf verschillende kaarten inclusief envelop verkocht voor de prijs van EUR 5,-. De kaarten kunnen worden afgenomen via de leden van de harmonie of worden besteld via secretaris@harmoniedoornenburg.nl.

De opbrengst van de ansichtkaarten verkoop zal volledig worden gebruikt voor de aanschaf van de nieuwe uniformen voor de muziekvereniging. De nieuwe uniformen zullen begin januari 2016 tijdens de opening van het 100-jarig jubileumjaar van de harmonie worden gepresenteerd.

Hieronder kunt u voorbeelden van de kaarten bekijken:
Kaart1_website Kaart2_website Kaart3_website

Kaart4_website Kaart5_website