Slagwerkers ontvangen tijdens try-out een “gouden tip” van Diny van Geelen!

Een drukbezochte try-out van de slagwerkgroep St.Caecilia op zaterdag 6 juni, met het publiek dat fungeerde als jury. Een bijzonder idee van de Doornenburgse slagwerkers die bijna 100 meningen en tips op papier kregen aangereikt. Met een toelichting over de muziekwerken konden de toeschouwers de uitvoering van de melodisch uitgebreide versie van Landscapes van componist Gian Prince nauwlettend volgen. Voor de “gouden tip” werd nog een prijsje beschikbaar gesteld, deze werd gewonnen door Diny van Geelen die volgens de spelers een opmerkelijke tip op het beoordelingsformulier had vermeld.

De slagwerkgroep o.l.v. Casper Traa gaat zich nu voorbereiden op het prestigieuze “Sla je slag festival”┬Ł op zaterdag 10 oktober in Twello en het landelijk VNM-podiumconcours op zondag 22 november in Geleen.