Statiegeldactie bij SPAR Witjes

Sinds begin november is het mogelijk om uw statiegeldbon te doneren aan harmonie St. Caecilia. Deze actie is op touw gezet door de harmonie in samenwerking met SPAR Witjes en het Instrumentenfonds. De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan de aanschaf van nieuwe uniformen.

De huidige uniformen zijn ruim 37 jaar oud en hard toe aan vervanging. Het is de bedoeling dat de uniformen eind 2015 daadwerkelijk worden aangeschaft en deze in januari 2016 worden gepresenteerd en in gebruik worden genomen. Hiermee wordt dan tevens de aftrap gegeven voor het jubileumjaar van de dan 100-jarige harmonie.

Nog de hele maand december heeft u de mogelijkheid om uw donatie te doen in de hoorn die speciaal voor dit doel is opgesteld bij het inleverpunt in de supermarkt. Bestuur en leden van de harmonie en het Instrumentenfonds raden de statiegeldactie bij SPAR Witjes in Doornenburg van harte bij u aan en hopen dankbaar op uw gift.


StatiegeldactieDoornenburg