De Muzikale Kerststal

Op zaterdag 14 december zal de harmonie een wel heel speciaal kerstconcert geven. Vanaf 18:00 uur zal het orkest geheel in stijl de muzikale omlijsting van de kerstmarkt in de St. Martinuskerk verzorgen, namelijk als levende kerststal. De leidende draad van het optreden wordt gevormd door de vertelling van het kerstverhaal door Cora Barten. Korte fragmenten van dit klassieke verhaal zullen worden afgewisseld met muzikale illustraties.

Het harmonieorkest zal onder leiding van dirigent Emile Stoffels verschillende kerstklassiekers ten gehore brengen, zoals ‘White Christmas’, ‘Feliz Navidad’ en ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’. Ook zullen er een aantal andere sfeervolle nummers worden gespeeld, waaronder ‘Zij gelooft in mij’ en muziek van ‘The Twilight Saga’. Het orkest zal worden bijgestaan door pianist Peter Wismans, en vocalisten Belinda Viergever en Bert Selman. Iedereen is van harte welkom om de feestdagen muzikaal en gezellig te komen inluiden in de St. Martinuskerk, aan de Pannerdenseweg 48 te Doornenburg.