Slagwerkers: laatste test in luxe entourage

Het zal voor de slagwerkgroep een snelle omschakeling worden om na de komende carnavalsactiviteiten de laatste voorbereidingen op te pakken. Nadat eind januari tijdens een studiedag het programma tot ver in de details intensief is uitgewerkt, sluit men de voorbereiding een week voor het NK af met een try-out in Theater “de Speeldoos”te Vught. Op uitnodiging  van de Slagwerkgroep van de ‘Cromvoirtse Fanfare’ spelen de Doornenburgse eredivisionisten op zondag 21 februari a.s. kort voor het Nederlands Kampioenschap in dit fraaie theater. Behalve voor de groep van Henk Mennens, zal het ook voor de slagwerkers uit Cromvoirt onder leiding van Marcel van Vught een laatste test zijn. Zij spelen op het komende NK in de 2e divisie voor het kampioenschap.

Aanvang van het concert is 14.00 uur.

Theater “de Speeldoos”
Vliertstraat 6
5261 EL Vught