Debbie in Engeland

Hallo allemaal,

zoals de meesten van jullie wel weten inmiddels woon ik een tijdje in Engeland. Ik heb besloten om tegen de verwachtingen in te gaan een geen ‘waarbenjijnu.nl’ blog bij te gaan houden. In plaats daarvan doe ik iets anders, namelijk korte filmpjes van mijn belevingen op de populaire site youtube.com posten. Hieronder vinden jullie de link naar mijn kanaal, met mijn eerste filmpje (de heenreis).

http://www.youtube.com/user/Debbie2Wolverhampton

Ik hoop binnenkort nog veel meer filmpjes te kunnen posten en dat jullie het leuk vinden om me op deze manier te volgen. Check mijn kanaal regelmatig om te zien of er nieuwe filmpjes op staan. Als je meteen wilt zien of ik iets nieuws heb gepost, kun je een kanaal aanmaken en een abbonement nemen op het mijne ;). Oh ja, als ik mensen vergeten ben, stuur dit mailtje gerust door!

Groetjes en veel liefs voor iedereen,
Debbie