Vette shit (1)

Met het begin van het nieuwe jaar introduceren we op de website een nieuwe rubriek met de pakkende titel “Vette shit”. Binnen deze rubriek zullen berichten worden geplaatst die niet direct gerelateerd zijn aan onze vereniging, maar wel te maken hebben met muziek en/of dans. Alles is toegestaan: filmpjes, verhalen, foto’s, plaatjes. Alles kan. Alles mag. De enige eis die aan de rubriek wordt gesteld, is dat de inhoud altijd muziek en/of dans gerelateerd is. Als start worden hieronder een aantal voorbeelden gegeven.

Het eerste voorbeeld is een filmpje waarin een muzikant iets bijzonders uitvoert. De slagwerker speelt als eerste een bekend melodietje in een “moordend” tempo. Dat doet ie vrij aardig, maar daarna doet de tubaspeler het hem even voor…Het tweede voorbeeld is een filmpje waarbij een jongetje irritant het optreden van een orkest verstoord. De “Marcel van Alst” van het orkest steekt hier een stokje voor. Let vooral op de perfecte timing in combinatie met de bekkenklap.Het laatste voorbeeld is een dansvoorbeeld. Michael Jackson is misschien dood, maar zijn reincarnatie is inmiddels al weer een jaar of 7…
Heb je tips voor deze nieuwe rubriek? Mail deze dan naar vetteshit@harmoniedoornenburg.nl.