Slagwerkgroep staat in de startblokken!

Komende zondag 22 november zal de slagwerkgroep o.l.v. Henk Mennens om 11.30 uur afreizen naar de Rodahal te Kerkrade. Om 17.15 uur staan de 30 slagwerkers op het podium om uitkomend in de eredivisie deel te nemen aan het podiumconcours . Alle lofuitingen voor de optredens in De Vereniging te Nijmegen en het Parkstadion tijdens de WMC opening 2009 tellen niet meer. Ditmaal gaat het om de punten waarvoor na een nauwgezette voorbereiding, komende zaterdagmiddag laatste generale repetitie zal worden gehouden. Met werken van Vincent Cox en Henk Mennens zal de zesvoudig landskampioen proberen met het Actionality programma zo goed mogelijk te scoren. Meest opvallend hierbij is dat liefst 9 jeugdspelers voor de eerste keer deel nemen aan een concours. De spanning stijgt…………………………………

2 gedachten over “Slagwerkgroep staat in de startblokken!”

  1. 92,33 punten een zeer goed resultaat waar we trots op mogen wezen, met zoals in het artikel al staat vermeld met maar liefst 9 jeugdspelers die voor de eerste keer hebben deelgenomen aan een concour.

Reacties zijn gesloten.