UPDATE: TEMPEL OF BOEM!

*Topdrummer Olaf Fase toegevoegd aan Line-Up

*Extra verkooppunt voor vrijdagavondconcert!!

Aan de artiesten die hun medewerking verlenen een de 4e editie van Tempel of Boem heeft de organisatie topdrummer Olaf Fase toegevoegd, bekend van o.a. Slagerij Van Kampen , Waylon, Nielson en shows van Danny de Munk en Henk Poort.

Naast deze topact had de organisatie al zangeres Leonie Meijer en zanger Jos Janssen naast de slagwerkgroep, rockband, strijkersensemble en blazers in de line-up vastgelegd.

Overigens heeft de organisatie vanaf heden een extra verkooppunt voor de kaartverkoop bij Bakkerij Van Kol in Doornenburg. Dit verkoopadres is toegevoegd aan de bestaande verkooppunten Read Shop te Gendt en Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Ook is het mogelijk te bestellen door een e-mail te sturen naar Tempel.of.Boem@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Betaling via ‘tikkie’ is mogelijk, kaarten worden dan bezorgd.

Let op: Dit geldt uitsluitend nog voor de kaarten van het vrijdagavond concert, de zaterdaguitvoering is volledig uitverkocht!!

Topdrummmer Olaf Fase komt in actie tijdens Tempel of Boem 2022