Oud papier

A.s. donderdag – 2 juli – wordt er weer oud papier opgehaald in Doornenburg. Iedereen in Doornenburg wordt verzocht om het oud papier voor 7:30 uur aan de straat te zetten, zodat de ophalers van Remondis aan de slag kunnen en ervoor kunnen zorgen dat aan het einde van de dag alles netjes is opgehaald.

De gemeente heeft besloten de tijdelijke aanpassingen in het ophaalschema te verlengen tot 8 september a.s. Dit betekent dat in augustus en begin september het oud papier ook nog op een doordeweekse dag wordt opgehaald door medewerkers van Remondis. Exacte ophaaldata zullen tegen die tijd worden gecommuniceerd. Daarna hopen we dat weer kan worden overgegaan op het ophaalschema dat sinds mensenheugenis al bekend is. En dat de leden van de vereniging weer op iedere derde zaterdag van de maand aan de slag kunnen.