Morgen GEEN oud papier

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is de gemeente helaas genoodzaakt om de inzameling van het oud papier aan te passen. Afvalverwerker SUEZ zal vanaf vandaag 17 maart tot in ieder geval 6 april 2020 geen papierinzameling met vrijwilligers meer uitvoeren. De aanleiding hiervoor is de focus die SUEZ wil leggen op de vitale inzameling van huis aan huis stromen en hun beperkte capaciteit op chauffeurs en beladers.

Voor Doornenburg betekent dit dat wij aanstaande zaterdag dus helaas NIET langs komen voor het ophalen van het oud papier. Wij willen u vragen het oud papier in de schuur te laten staan en zullen dit dan op een later tijdstip op komen halen. Wanneer dit precies zal zijn, zal tijdig kenbaar worden gemaakt.

Wij danken iedereen voor het begrip en medewerking.