Rob Leenders Schilderwerken steunt Scary Symphony

De organisatie van Scary Symphony brengt naast veel organisatorische inspanning ook grote financiële consequenties met zich mee. Het organiseren van een dergelijk groot evenement kan niet zonder steun van ondernemers uit Doornenburg en omstreken. Eén van deze ondernemers die de harmonie een warm hart toedraagt is Rob Leenders.

Ruim 30 jaar geleden zette Rob zijn eerste stappen in het de schilderswereld. Hij maakte kennis met het vak en zijn liefde voor schilderen is nooit afgenomen. Als schildersleerling begon hij met spullen sjouwen en schuren. Stapje voor stapje mocht hij steeds meer schildersactiviteiten ontplooien. Zijn jarenlange ervaring en opgedane kennis gebruikt hij nu dagelijks voor zijn eigen bedrijf Rob Leenders Schilderwerken.

Bent u op zoek naar een schilder die alleen voor het allerbeste resultaat gaat? Samen met zijn team gaat hij dagelijks met liefde voor het vak en oog voor detail aan de slag. Een schildersbedrijf dat uw wensen perfect vertaalt in het gewenste eindresultaat. Schakel daarom Rob Leenders Schilderwerken in!