Muzikaal ontvangst Avondvierdaagse

Net als andere jaren zullen alle wandelaars van de avondvierdaagse in Doornenburg op de laatste avond weer muzikaal worden onthaald door harmonie St. Caecilia. Dit jaar krijgt deze muzikale ontvangst op vrijdag 14 juni echter een andere invulling dan voorgaande jaren.

Traditioneel eindigt de laatste wandelroute van de avondvierdaagse altijd bij de Doornenburgse speeltuin in de Van Heekstraat. Alle wandelaars wachten daar dan totdat de harmonie hen rond de klok van acht uur komt ophalen om vervolgens samen de laatste meters van de route te lopen. Dit jaar hoeft er echter niet te worden gewacht en kunnen alle wandelaars doorlopen tot aan de finish bij het Ontmoetingscentrum.

Vanaf 19:00 uur zal harmonie St. Caecilia namelijk aanwezig zijn op het dorpsplein om daar in de vorm van een buurtconcert alle wandelaars te feliciteren met de door hen geleverde prestatie. Alle ouders, opa’s, oma’s, vrienden en bekenden zijn van harte welkom om op het dorpsplein samen met de harmonie alle wandelaars in te halen.