Slagwerkers 3e in nationale titelstrijd!

4 april 2019

De slagwerkgroep van St.Caecilia is tijdens het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschappen in de Topklasse als 3e geëindigd.  In een spannende strijd waarbij de deelnemers  een zeer complex stuk uitvoerden, moesten de Doornenburgers de eer ditmaal laten aan de Limburgse concurrenten uit Leveroy

“Wij waren allen zeer tevreden over onze uitvoering” aldus Theo Rutten namens de spelers. “Ondanks een drukke agenda is het ons gelukt om in korte tijd dit op het hoogste nationale podium onder leiding van  Casper Traa te realiseren. Onze felicitaties gaan uit naar Leveroy, waarbij veel respect voor hun uitvoering.”

De slagwerkers zullen binnenkort een start gaan maken met de 4e editie van de succesvolle Tempel of Boem concerten. “Een  uitdaging die we  weer met veel plezier oppakken” vervolgd Rutten, “al vinden we ook dat kwaliteit gewaarborgd moet blijven en daar is een nationale titelstrijd  een mooi meetpunt voor. We gaan dit eerst feestelijk afsluiten, ook dat is deze hechte groep wel toevertrouwd!”

1 gedachte over “Slagwerkers 3e in nationale titelstrijd!”

Reacties zijn gesloten.