Huldiging Slagwerkgroep Doornenburg

Op zaterdag 13 april a.s. zal de slagwerkgroep van Harmonie St. Caecilia uit Doornenburg deelnemen aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap (ONSK) in het Schaffelaartheater in Barneveld. Deelnemend in de topklasse zal de slagwerkgroep samen met de slagwerkgroepen uit Susteren en Leveroy strijden om de nationale titel.

Deelname aan dit NK is voor de slagwerkers al bijzonder eervol en de slagwerkgroep zal er dan ook alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Op zondag 14 april zal de muziekvereniging, ongeacht het resultaat, haar slagwerkgroep huldigen voor hun deelname aan het kampioenschap. Deze informele huldiging zal plaatsvinden om 16:00 uur in het Ontmoetingscentrum.

De huldiging zal starten met een optreden van de slagwerkgroep zelf. Zij zullen het werk “Equilibrium” van componist Etienne Houben ten gehore brengen, dat zij hebben gespeeld tijdens het kampioenschap.

Mocht het zo zijn dat de slagwerkgroep daadwerkelijk het kampioenschap heeft binnengehaald, zal aansluitend aan het optreden de gelegenheid zijn om alle leden van de slagwerkgroep individueel hiermee te feliciteren.

Harmonie St. Caecilia nodigt iedereen van harte uit bij dit optreden van de slagwerkgroep – en hopelijk aansluitende huldiging – aanwezig te zijn.