Claudia van Kesteren presenteert Scary Symphony

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober organiseert harmonie St. Caecilia uit Doornenburg het muziekspektakel “Scary Symphony”. De plaatselijke Martinuskerk wordt omgetoverd tot een muziektempel in Halloweensfeer en de harmonie zal samen met een combo, instrumentalisten en zang weer proberen te zorgen voor een mooie, muzikale avond.

Voor de presentatie van deze avond heeft de harmonie Claudia van Kesteren weten te contracteren.  De Nijmeegse Van Kesteren is professioneel gastspreker, motivator, inspirator en presentator. Door haar ervaring als gastspreker en motivator weet Van Kesteren altijd het publiek te betrekken bij evenementen waar zij als presentator optreedt: “In mijn werkwijze gaat het altijd om contact maken met het publiek en de interactie aangaan.”, geeft Van Kesteren aan. “De communicatie met de zaal is essentieel. Zonder contact en verbinding gebeurt er niets.”

Van Kesteren blijft nog wat mysterieus over de wijze waarop zij precies invulling gaat geven aan de presentatie van Scary Symphony: “Wat is ga doen is waarschijnlijk behoorlijk scary en radicaal mensgericht maar wel in completen harmonie… Meer wil ik daarover nog niet kwijt.”, aldus Van Kesteren. ”Laat je verassen zou ik zeggen! Heb onwijs veel zin in de samenwerking, leuke uitdaging om verschillende disciplines samen te brengen.”

De voorverkoop voor Scary Symphony start op zaterdag 1 juni. Kaarten zijn vanaf die datum te koop bij Spar Witjes en Ontmoetingscentrum in Doornenburg en bij The Read Shop Viergever in Gendt. Noteer deze datums alvast in uw agenda, want Scary Symphony wordt weer een avond waar u bij geweest wilt zijn!