Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschap 2019: Aankondiging deelname Doornenburg


De organisatie van het Open NK Slagwerk 2019 heeft op de website de slagwerkgroep uit Doornenburg voorgesteld. Uitgebreide introductie is te zien op: www.onsk.nl

‘Het werk vergt in zowel technisch opzicht, maar zeer zeker in het samenspel veel van de groep en kent fraaie sfeermomenten.’ aldus dirigent Casper Traa

In 10 minuten je groep meten met de absolute Nederlandse top: de Doornenburgse slagwerkgroep vindt de opzet van het ONSK geweldig!Iedere deelnemer speelt hetzelfde werk, een evenement waarbij slagwerkgroepen in de meest eerlijke wedstrijdvorm spelen om de Nederlandse titel!

Deelname aan het prestigieuze ONSK was één van de wensen van de slagwerkers voor 2019. Aan het werk ´Equilibrium´  beleven spelers en dirigent tijdens de voorbereidingen al veel plezier. Componist Etienne Houben is er voortreffelijk in geslaagd om de juiste balans tussen de melodische en ongestemde bezetting in dit uitdagende werk te realiseren.

Naast het optreden kijkt men ook belangstellend uit naar de uitvoering van de collega slagwerkers! De Doornenburgse slagwerkgroep heeft er ontzettend veel zin in en het beloofd een leuke, gezellige en zeer zeker een muzikale topdag te worden!

Aanvang ONSK in Schaffelaar Theater te Barneveld op zaterdag 13 april om 10.30 uur , de Topklasse waarin Doornburg uitkomt start om 18.00  uur. Info deelnemersveld volgt binnenkort.

WWW.ONSK.NL