Slagwerkers Bram en Jerome behalen landelijk diploma!

Tijdens de landelijke examens van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie behaalden Bram Willemsen en Jerome Pere onlangs het diploma A voor slagwerk. Beide spelers zijn succesvol opgeleid door vakdocent Arend-Jan van Straten en maken inmiddels deel uit van de Doornenburgse slagwerkgroep en het harmonie orkest.                                    

Bram Willemsen (links) en Jerome Pere (rechts) geslaagd!

Sinds 2017 is de slagwerkopleiding van St.Caecilia met behulp van een renovatieplan gemoderniseerd volgens de richtlijnen van  het  nieuwe raamleerplan van de landelijke muziekbond KNMO.  Zo zullen medio 2019 weer 4 slagwerkers  deelnemen aan deze landelijke examens.

De lessen van de slagwerkopleiding worden wekelijks gegeven en  de leerlingen zijn ook actief bij de jeugdslagwerkgroep om samen ervaring op te doen. Indien je geïnteresseerd bent  mag je vanaf  12 januari 2019 a.s. gratis proeflessen komen volgen. De slagwerkopleiding verzorgt  alle slagwerklessen voor zowel melodisch slagwerk (xylofoon, marimba, pauken) als ongestemde instrumenten (snaretrom, drums, conga’s). Er is voor de opleiding geen leeftijdslimiet, zowel meisje, jongens als volwassenen kunnen de lessen volgen.

Geïnteresseerd? Voor nadere informatie  neem contact op met Riekske Janssen-Balk (06-54986783)