‘Open’ repetitie Slagwerkgroep aan vooravond Wereldmuziekconcours 2017

Een ‘open repetitie’ voor alle belangstellenden aan de vooravond van het WMC zal voor de slagwerkers de allerlaatste test zijn voor het Wereld Muziek Concours .
Op donderdagavond 20 juli om 19.30 uur opent men de deuren van het Ontmoetingscentrum om de allerlaatste test te horen en zien, zoals dat een dag later om 13.00 uur zal gaan uitvoeren in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Onder leiding van dirigent Casper Traa zullen 25 slagwerkers, solist Hans Cornelissen, een rockband en een strijkerskwartet zal het 45 minuten durend programma ‘Diamonds’ worden uitgevoerd.
Het thema ‘Diamonds’ staat in het teken van het 60-jarig bestaan van de slagwerkgroep dit jaar.

Al nieuwsgierig ?

Klik op onderstaand Diamonds -logo geproduceerd door
RI-STYLE  SHOW & ENTERTAINMENT

Diamonds

WMC 2017: Slagwerkgroep telt dagen af….Het aftellen naar het Wereld Muziek Concours te Kerkrade is begonnen! Komende weken wordt er door de Slagwerkgroep van St.Caecilia intensief aan de details gewerkt voor de eerste deelname op het WMC. Met ondersteuning van Hans Cornelissen (sopraansax) Bas Gradussen (piano), Mart Leijser (gitaar), Jan Luppes (basgitaar) en het strijkerskwartet  bestaande uit Michelle van Elk, Marie de Thouars, Floor Bakker en Twan Cox wordt het programma ‘Diamonds’ uitgevoerd. De slagwerkers spelen vrijdag 21 juli om 13.00 uur onder leiding van dirigent Casper Traa in het Parkstad Theater te Heerlen.