Tempel of Boem! zet Doornenburgse kerk in extase!

!cid_C93DB944-B844-4507-AAB3-79B5AA02D557@home

“Waarom naar Ziggodome of Arena?”,  sprak beschermheer Leonard van Nispen aan het slot van een weergaloze avond in de St. Martinuskerk van Doornenburg. “Gefeliciteerd slagwerkers, deze  prachtige ‘Tempel of Boem’ avond was werkelijk absolute top !”
In een uitverkochte voorstelling werd het publiek volledig op haar wenken bediend. Met zanger Richard Sprokkereef, popkoor The New Voices, topband Remove Before Flight samen met de jeugdslagwerkers een blazersensemble bestaande uit Simon van de Zandt, Hans Cornelissen, Tim Roelofs en Wim Rutten en natuurlijk theatergroep Circle Percussion en de Slagwerkgroep Doornenburg zelf, groeide de avond naar een spectaculair muziekspektakel tijdens het 100 jarig jubileum van St.Caecilia.
Aangezien de slagwerkgroep volgend jaar zelf haar 60 jarig bestaan viert, behoort een 2e editie van Tempel of Boem! in 2017 zeker tot de mogelijkheden. “Dit smaakt naar meer”, aldus Marcel Knuiman namens de slagwerkers die de organisatie in handen hadden. “Wat een geweldige muzikale avond, zowel voor publiek als voor de deelnemers.

Dankzij de medewerking van de drie grote sponsoren Feijen SP, Lalesse en het vakwerk van Rentall in licht, beeld en geluid is dit een onvergetelijk hoogtepunt in de toch al zo rijke historie van onze veelzijdige slagwerkroep”.
Met fraaie optredens op hoog niveau, spektakel, humor en soms aangrijpende emotie kwam de kerk volledig in extase! Een uitgebreid verslag met foto’s vind u op: www.dedoornenburger.nl

!cid_80EEC74F-0557-44E0-86F9-AEBDC2959241@home

!cid_1EB7ED15-F5F2-4849-86EC-59011513655E@home