Bezoekersinformatie “Tempel of Boem!”

Het aftellen is begonnen en Doornenburg staat aan de vooravond van de laatste jubileumactiviteiten in het kader van het 100 jarig bestaan van St. Caecilia.

Zaterdag 29 oktober a.s. vindt het uitverkochte “Tempel of Boem!” plaats in de St. Martinuskerk. De organisatie raadt alle kaarthouders aan om op tijd naar de kerk te komen. De hoofdingang van de kerk zal vanaf 19.15 uur geopend zijn, het programma start om 20.00 uur. Via de hoofdingang komt u binnen in de sfeervolle Orgelzaal waar de koffie voor u klaar staat. Na het officiële programma is hier gelegenheid om een drankje te nuttigen tijdens de aansluitende ‘after party’.

Bezoekers die met de auto komen worden geadviseerd deze te parkeren op het plein nabij het Schuttersgebouw en Ontmoetingscentrum.

kerk