Slagwerkopleiding St.Caecilia weer van start

Vanaf september starten voor alle jeugdspelers van Slagwerkgroep St.Caecilia uit Doornenburg weer de slagwerklessen. Onder leiding van docent Arend-Jan van Straten worden de leerlingen opgeleid  op een groot diversiteit aan slagwerkinstrumenten die St.Caecilia beschikbaar heeft. De lessen worden op zaterdag gehouden in het Ontmoetingscentrum.

20130825_115605

Naast de individuele lessen spelen de leerlingen ook gezamenlijk al in een jeugdslagwerkgroep. De komende weken wordt hieraan veel aandacht geschonken omdat de jonge slagwerktalenten de aftrap zullen verzorgen van het grootse slagwerkspektakel “Tempel of Boem” dat de 100 jarige vereniging organiseert op zaterdag 29 oktober a.s. in de plaatselijke St. Martinuskerk.

Aan dit unieke muziekspektakel  zullen naast Nederlands theater topattractie  ‘Circle Percussion’ ook Slagwerkgroep Doornenburg, Richard Sprokkereef en de talentvolle Remove Before Flight band optreden. Kaarten a € 7,50 zijn verkrijgbaar bij voorverkoopadressen Spar en Ontmoetingscentrum Doornenburg en Bruna Gendt of  via:  tempel.of.boem@gmail.com