Slagwerkgroep Doornenburg en Circle Percussion in slagwerkspektakel: Tempel of Boem!

Op zaterdag 29 oktober vindt in de kerk te Doornenburg het slagwerkspektakel Tempel of Boem! plaats.

Het evenement zal één van de hoogtepunten worden tijdens het 100-jarig jubileum van St.Caecilia Doornenburg.  Met in de line-up Nederlands grootse theaterspektakel ”Circle Percussion” en Slagwerkgroep Doornenburg gaat de jubilerende vereniging groots uitpakken met zeer gevarieerd en visueel spectaculair topslagwerk! Beide topattracties zullen worden ondersteund door o.a. door Remove Before Flight (één van de meest Nederlands talentvolle podiumbands), Richard Sprokkereef (zanger, acteur en entertainer) en Simon van der Zande op bugel.

Speciaal voor slagwerkgroep Doornenburg heeft Henk Mennens het werk “Styles” geschreven waarin de combinatie van slagwerkensemble, rockband én ‘Circle Percussion’ zorgt voor een weergaloze apotheose. Naast deze bijzondere samenwerking zal Circle Percussion een uur durend programma ten gehore brengen, waar zeer zeker ook de vonken van af zullen vliegen. Kortom; een avond die u als muziekliefhebber niet mag missen! Het slagwerkspektakel begint om 20.00 uur tot circa 22.30 uur  Aansluitend is er een after-party!

Toegangskaarten in voorverkoop € 7,50 p.p. via Tempel.of.Boem@gmail.com  en verkrijgbaar bij voorverkoopadressen: Spar en Ontmoetingscentrum Doornenburg / Bruna Gendt Toegangskaarten aan kassa € 10,00 p.p.

TEMPEL OF BOEM A4 GOEDE