NIX18 Party startsein feestweekend

Bij het samenstellen van het programma voor het feestweekend is een speciale plaats ingeruimd voor de leeftijdsgroep van 12 tot 18 jaar (ouder mag natuurlijk ook). Onder het motto “beter goed gejat dan slecht bedacht” is gekozen voor een NIX18 Party, een alcoholvrije feestavond voor de jeugd. Een succesformule waar de jeugd in de omringende dorpen en steden warm voor loopt. Hopelijk krijgt dit navolging in Doornenburg op vrijdagavond 8 juli, de start van het muzikale feestweekend.

De organisatie is er in geslaagd de in de regio “wereldberoemde” DJ Deprado te contracteren om deze feestavond muzikaal in te kleuren. DJ Deprado, de artiesten naam van Sjoerd van Moerkerk, is al sinds 2012 actief en heeft veel ervaring om deze leeftijdsgroep van feestvierders muzikaal te vermaken. Justin Bieber, het “foute kwartiertje”, Nederlandstalige meezingers, verzoeknummers, alles komt voorbij. Dit alles zal worden ondersteund door een spectaculaire lichtshow die deze avond een extra dimensie zal geven.

We rekenen op mooi weer want deze avond speelt zich af op het grasveld bij de speeltuin dat voor dit weekend wordt omgebouwd tot een groots evenementen terrein.

“The place to be” voor de jeugd uit Doornenburg en omstreken op 8 juli is dus het grasveld bij de speeltuin voor de NIX18 Party. De party begint om 20.00 uur en de toegang is GRATIS.

NIX18_party_met_DJ_Deprado