Luidruchtig trommelwerk van slagwerkers in Arnhemse Schouwburg !

Zaterdag 12 april j.l. werd tijdens een tour van  Het Zuidelijk Toneel  ‘Julius Ceasar’  van William Shakespeare  opgevoerd in de Stadschouwburg van Arnhem. Na een auditie werd door de regisseur de slagwerkgroep van St.Caecilia geselecteerd om  het geheel muzikaal te begeleiden. Ondanks de drukte rondom het NK werd dit klusje volgens de regie door de Doornenburgse slagwerkers subliem volbracht. Op de foto ziet het er wat crimineel uit, maar deze outfit  behoorde tot één van de fragmenten waarmee de slagwerkers hun medewerking verleenden.

Een leuk zoekplaatje? De volgende spelers bevinden zich voor deze ‘snabbel’ onder de vermomming: Jannis, Jordi, Menno, Carmen, Stefan , Marcel , Riekske , Theo, Bert, Co, Bennie en Ben.

Het Zuidelijk Toneel toert momenteel door Nederland en brengt 34 keer deze uitvoering in diverse grote schouwburgen in Nederland. Voor meer info  hierover: http://www.hzt.nl/default.asp?path=br1ecnq2