Co en Belinda koningspaar Schutterij Gijsbrecht van Aemstel !!

Slagwerker Co Ketelaer schrijft geschiedenis en zorgt voor fantastisch hoogtepunt voor St. Caecilia in 2012

 

Co Ketelaer is de nieuwe schutterskoning van Schutterij Gijsbrecht van Aemstel 2012-2013. Na o.a. Job van Alst, Herman van Alst, Bennie Peters, Ben Balk en Hent Peters  heeft St.Caecilia eindelijk weer eens een koning in haar midden. Samen met zijn vrouw Belinda en kinderen Floris en Isa (op foto)  was  Co het stralende middelpunt tijdens de Doornenburgse kermis en heeft  schutterij Gijsbrecht van Aemstel een fantastisch koningspaar komend jaar! De slagwerker van St.Caecilia die als bestuurslid van de harmonie ook al jaren nauw betrokken is bij de schuttersactiviteiten had maar 8 schoten nodig om het koningszilver over te nemen van Geert van Gemert.

Bestuur en leden van St.Caecilia wensen  koningspaar Co en Belinda een heel mooi schuttersjaar toe!!