Movie kamp: oooh bastogne of speculaas.

Twee feiten:
1. Herfstvakantie = Jeugdkamp Harmonie St Caecilia
2. Jeugdkamp = ontzettend leuk, overal waar we komen.

En dat was dit jaar in Geffen. De eerste avond hebben we met een fikse wandeling het brabantse landschap verkend.
Daarna gesmikkeld van de lekkernijen van Leen en Hera.

De tweede dag hebben we ons vermaakt in Toverland en ’s avonds was het filmavond waarbij we op zoek gingen naar Hollands Best Moviestar. De mooi geklede kinderen moesten bewijzen dat ze goede filmsterren waren door interviews te geven, filmzoenen te geven aan een ballon (Menno was de beste filmkusser…). De kinderen moesten improviseren, nepvechten, teksten inspreken bij een tekenfilm en zich niet laten schrikken door Hans. Geweldig hoe fanatiek en getalenteerd deze kinderen zijn. Vijf winnaars mochten een rol spelen in het grote eindspel. Het publiek kon stemmen op de beste filmster en Nikky Kroezen heeft gewonnen. Lukas is benoemd tot best aanstormend talent, Carmen (Leenders) tot beste filmkreng en Peter en Mijke tot beste komische duo.

Op zaterdag hebben we laten horen wie we waren in het zwembad van Oss. Na een heerlijk maal volgde de bonte avond. Het begon met een gebed van drie vreemde nonnen, vervolgens volgden geweldige dance-acts, quizzen die ons vanaf het begin tot het eind geboeid hebben en we hebben ontzettend gelachen bij het op-het-laatste-moment-verzonnen optreden van Mijke, Jordi en Willem met zijn giegelende dameskoor.

Zondag alweer de laatste dag. Nog even een verhalenspel waarbij we toch konden zien dat er minder hard werd gerend. Jammer dat het voorbij was maar toch wel fijn om de ouders weer te zien en weer even tot rust te kunnen komen.

Oh denk eraan: Volgend jaar herfsvakantie = kamp = ontzettend leuk.